Tiesz on tour

Naast de behandelingen die ik geef in mijn praktijkruimtes in Boxtel (Noord-Brabant) en Munein (Friesland) kom ik ook op locatie voor behandelingen vanaf 3 uur bij bedrijven.

Werknemers…een enorm belangrijk onderdeel in een bedrijf. Hoe beter zij zich voelen, hoe beter zij ‘in hun vel’ zitten, hoe meer zij het werkgeluk ervaren.

Als werkgever heb je er waarschijnlijk regelmatig mee te maken, ziekteverzuim. Een groot percentage van het ziekteverzuim heeft vaak te maken met het mentale welzijn van de werknemer. Langdurige stress veroorzaakt mentale klachten en kan ervoor zorgen dat men angst, paniek en somberheid gaat ontwikkelen. Op lange termijn kan dit tevens fysieke problemen verergeren of veroorzaken. Werknemers kunnen overspannen raken of in een burn-out terechtkomen, wat resulteert in een langdurige uitval van de werknemer. Een vervelende situatie voor zowel de werkgever als werknemer.

Een reiki behandeling is hiervoor de ultieme manier om preventief in te zetten. Aangenaam mijn naam is Martine, ik help mensen om mentale rust/ontspanning te ervaren. Daarnaast geeft een behandeling ook verlichting bij fysieke klachten zoals; hoofdpijn-, rugklachten, slapeloosheid en vermoeidheid. Maar het heeft dus ook een preventieve werking, het is een methode om onbalans te voorkomen in de drukte van het leven.

Anderzijds waarderen werknemers een behandeling als een enorm positief gebaar. Hetgeen weer een gunstige invloed heeft op de werksfeer en motivatie. Een investering die zich zeker terug verdient.

 

Wat heb ik nodig?

Een ruimte met voldoende privacy en plaats voor een behandeltafel.

 

Tarieven worden op maat gemaakt, afhankelijk van reis- en behandeltijd met een starttarief vanaf 3 uur €280,- daarna €80,- per uur. (excl. btw)

Ik help niet alleen werknemers bij bedrijven maar voor bijvoorbeeld een retreat of bij een coaching traject is een behandeling ook een hele waardevolle aanvulling.

Heeft u vragen? Stel ze gerust, ik beantwoord ze graag! Stuur een mail naar info@tiesz.nl